Siirry sisältöön

Huoneistoremontit

Tilafix Oy tarjoaa kattavat huoneistoremontit, niin pienet pintaremontit kuin suuremmat muutostyöt, vuosien kokemuksella. Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, takaamme toiveidesi mukaan toteutetun remontin, jonka lopputuloksessa näkyy kokemus ja ammattitaito.

Laittamalla kotisi kerralla huippukuntoon voit lisätä asuntosi käyttömukavuutta ja nostaa kohteesi arvon uudelle tasolle. Olemme tuottaneet satoja huoneistoremontteja Helsingissä, Vantaalla ja muulla pääkaupunkiseudulla jättäen jälkeemme lukuisia tyytyväisiä asiakkaita sekä uusittuja koteja. Asioidessasi kanssamme voit luottaa siihen, että hoidamme kaiken aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti, avaimet käteen -periaatteella.

Laatu ja asiakastyytyväisyys

Vuosien aikana lukuisat asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tehdessään päätöksen kääntyä Tilafixin puoleen ongelmallisen huoneistoremonttinsa kanssa. Olemme nähneet ja toteuttaneet uramme aikana hyvällä lopputuloksella mitä monipuolisimpia projekteja. Tarkasti valitut yhteistyökumppanit sekä hyvin suunniteltu urakka takaavat niin aikataulussa pysymisen, erinomaisen työn jäljen kuin asiakastyytyväisyydenkin.

Yhteistyöverkostomme auttaa haastavimmissakin tilamuutoksissa

Remontin erityispiirteiden niin vaatiessa teemme yhteistyötä valitsemiemme rakennusvalvojien, LVI-suunnittelijoiden sekä muiden luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Perinteisen huoneistoremontin ohella pystymme muun muassa rakentamaan paloseinät ja muokkaamaan viemärit. Näin saamme luotua vanhasta tilasta paremmin käyttäjiään palvelevan, ilman kompromisseja.

Maalaus, laatoitustyöt ja listoitukset kotisi tarpeisiin

Suunnittele yhdessä Tilafixin asiantuntijan kanssa juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin sopiva remontti. Käymme läpi tarpeesi ja toiveesi urakkaa koskien ja autamme materiaaliratkaisuissa, jotka takaavat mahdollisimman tyylikkään ja kestävän lopputuloksen. Toteutamme remontin yhteydessä muun muassa:

  • Tasoitusmaalaustyöt
  • Listoitukset
  • Ovien vaihdon
  • Väliseinien rakennukset
  • Ikkunoiden maalaukset
  • Alakattojen rakennukset
  • Kaikki laatoitustyöt sisällä ja ulkona

Olisiko siis aika päivittää käyttämätön vierashuone lastenhuoneeksi tai suunnitella tilavampi ratkaisu olohuoneeseesi? Kaikki lähtee toimivamman kodin haaveesta, ja me toteutamme ajatuksesi ammattitaitomme avulla todeksi. Teemme huoneistoremontit yhtä lailla uudis- ja saneerauskohteisiin. Tutustu myös tarjoamiimme kylpyhuoneremontteihin sekä muihin remonttipalveluihin.

Odotamme tarjouspyyntöäsi

Jokaisen kodin remontti on yksilöllinen. Huoneistoremontit, kuten pintaremontit, tarjoavat monia mahdollisuuksia persoonallisiinkin toteutuksiin. Ota yhteyttä, ja pyydä lisätietoja tai hinta-arvio asuntosi remontista.

Palvelemme sinua puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Voit hakea remontti-inspiraatiota myös kuvagalleriastamme, josta löydät tekemiämme töitä Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueilta.

Pyydä tarjous unelmiesi remontista