Siirry sisältöön

Kylpyhuoneremontit

Tilafix Oy tuottaa nykyaikaiset kylpyhuoneremontit ammattilaisen ottein. Palvelumme ovat saatavilla koteihin ja yritystiloihin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä lähialueilla.

Kylpyhuoneremontti saattaa tulla ajankohtaiseksi, kun vanha kylpyhuone tarvitsee korjauksia tai tilan ilme vaatii päivitystä nykyaikaisemmaksi. Olipa tarpeesi mikä tahansa, saat meiltä laadukkaan ja nykyaikaisen ratkaisun toiveisiisi.

Sertifioitu toimija

VTT on Suomen valtion omistama yritys, joka myöntää sertifikaatit luotettaville rakennusalan toimijoille. Yleisimmät VTT:n sertifikaatit ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. Kuluttajan kannalta on erittäin suositeltavaa palkata sertifioitu tekijä, vaikka sertifikaatit eivät pakollista olekaan kuluttajien tilaamissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa.

Sertifikaatti toimii takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta, tietämyksestä materiaaleja kohtaan ja siten myös hyvästä sekä turvallisesta lopputuloksesta. Koska Tilafix on VTT:n sertifioima yritys, saat meistä virallisesti luotettavaksi luokitellun kumppanin kylpyhuoneremontteihisi.

Kattavat märkätilaremontit

Tilafixin erityisosaamista ovat:

  • Saunat
  • Höyrysaunat
  • Uima-altaat
  • Vessan ja suihkun paikan vaihdot

Olemme tuottaneet lukuisia kylpyhuoneen muutostöitä toimintavuosiemme aikana. Kun asioit kanssamme, voit luottaa siihen, että hoidamme kaiken puolestasi ja että välitämme aidosti työn laadusta. Toimivan ratkaisun tarjoaminen on meille kunnia-asia. Annamme mielellämme neuvoja ja ehdotuksia ammattilaisen näkökulmasta, sinun toiveitasi kuitenkin kunnioittaen.

Kylpyhuoneremontti alkaa ajatustesi ja suunnitelmiesi kartoittamisesta. Tarvittavien rakennusmateriaalien hankkimisen voit jättää meidän huoleksemme tai voit halutessasi hankkia ne itse.

Remontin alkaessa puramme märkätiloista vanhat pinnat ja rakenteet tarpeen mukaan sekä suoritamme eristys- ja muut pohjatyöt huolellisesti. Tämän jälkeen voimme asentaa kaakelit ja kiintokalusteet sekä suorittaa sovitut seinä- ja kattotyöt.

Olipa toiveenasi siis tunnelmallinen saunatila, nykyaikainen kylpyhuone tai toiminnallinen kodinhoitohuone, toteutamme remonttisi luotettavasti sopimuksemme mukaan. Muista myös tarjoamamme huoneisto– ja muut remonttipalvelut!

Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kylpyhuone

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista – 044 357 6687!

Yhteystiedot