Siirry sisältöön

Muut palvelut

Tilafixiltä löytyy erityisosaamista vanhojen talojen sekä piha-alueen kunnostustöihin. Monipuolisen osaamisemme ansiosta voimme tarjota yksityis- ja yritysasiakkaillemme rakennusten ulkomaalaukseen, terassien rakennukseen sekä kirvesmiehen tehtäviin liittyviä palveluita. Toimimme ensisijaisesti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Vanha talo arvoiseensa kuntoon

Erityisesti vanhat hirsitalot tunnetaan kauniina ja tunnelmallisina, mutta niistäkin valitettavasti saattaa löytyä muutamia tyypillisiä vikoja, kuten seinien kylmyys ja alimmaisten hirsien lahoaminen. Tilafixin tarjoamilla kunnostuspalveluilla vanha talo saa tarvittavan päivityksen rakenteiden, materiaalien ja halutessasi myös uudistetun ilmeen osalta. Kunnostusprojekti aloitetaan aina huolellisella kuntotarkastuksella, jotta urakka saadaan etenemään loppuun asti aikataulussa ja ilman yllätyksiä. Suunnitelmallisesti ja ammattitaitoisesti toteutetun kunnostuksen jälkeen hirsitalo kestää käytössä sukupolvelta toiselle.

Mikäli haluat selvittää vanhan talosi kunnon, puhaltaa siihen uutta elämää toimivammilla ratkaisuilla tai olet suunnittelemassa vanhan talon ostoa, joka kaipaisi kunnostusta, ole meihin yhteydessä. Annamme mielellämme asiantuntijan näkemyksen ja halutessasi myös urakkatarjouksen.

Ulkotilojen ja piharakennusten kunnostus

Terassien rakennus

Rakennamme tyylikkäät ja toimivat terassit toimintavuosiemme aikana keräämämme ammattitaidon ansioista. Suosimme laadukkaita materiaaleja työssämme ja toteutamme erikokoiset ja -muotoiset terassit rakennuksesi tai maaston vaatimat erityispiirteet huomioiden. Saat kauttamme palvelut terassien laudoituksesta aina kokonaisen katetun terassin rakentamiseen asti.

Piharakennukset

Ammattitaitoiset kirvesmiehemme ovat tarvittaessa apunasi myös piharakennustesi kunnossapitotöissä tai rakentamisessa. Rakennamme toiveestasi esimerkiksi leikkimökit, vajat, pihavarastot ja muut piharakennukset.

Talon maalaus

Olisiko aika uudistaa talosi julkisivun ilme kestävällä ja kauniilla maalipinnalla? Maalarimme tekevät tasaisen ja viimeistellyn maalipinnan käsityönä, joka takaa tarkan ja peittävän jäljen. Perinteinen ja laadukas työtapa on nopea sekä kustannustehokas vaihtoehto, ja sen avulla saat pintakäsittelyn kohteeseesi, joka kestää aikaa sekä muuttuvia sääolosuhteita.

Ovatko terassin rakennus tai maalaustyöt ajankohtaisia?

Soita numeroon 044 357 6687

Yhteystiedot